Kreatív ügynökség 2004 óta.

Több mint egy évtizede dolgozunk azon, hogy kreatív tudásunk, szakmai tapasztalatunk, kis és nagyvállalkozásoknál, non-profit szereplőknél szerzett marketing szakértelmünk legjavát partnereink szolgálatába állítva értékes, minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Nagyon szeretünk mindent, ami dizájn és grafika - a tervezés során ügyfeleink minden apró kérésére odafigyelünk, hozzájuk rugalmasan igazodva, gyors és precíz munkát végzünk.
Lehet offline kiadvány - könyv, leaflet, plakát vagy online - web, onepager, prezentáció, app dizájn. De rutinosak és hatékonyak vagyunk akkor is, ha PR munkáról, stratégiai tervezésről, médiavásárlásról vagy épp kiállítástervezésről, webes felület programozásáról van szó. Releváns tapasztalatokkal rendelkezünk konferencia, event területeken is, legyen az akár egyedi, nem konvencionális kihívás. Mindig az optimális megoldást keressük, ahol a lényeg az érték és a minőség.

Szépet, jót, értékeset.

Mivel ügyfeleink igényeinek a lehető legmagasabb szintű kiszolgálása vezet bennünket, így első és legfontosabb szempont, hogy az ő elvárásaik szerint próbáljunk a legtöbbet hozzátenni céljaik megvalósításához.

Az értékalapú üzleti és etikai elvek irányadóak számunkra: a partnerségben, az elkötelezett szakmaiságban és a nyílt kommunikációban hiszünk.

Csapatunk
Marics Attila
#Tarantino #bringa #orokke18
Marics Attila
Grafikus
Szenci-Kovács Emese
#edesanya #gyulekezet #Kundera #tollaslabda
Szenci-Kovács Emese
Projektmenedzser
Szörényi Roland
#hegyvidek #fradi #13 #KeepFightingMichael
Szörényi Roland
Ügyvezető
Turcsik István
#regnum #egymillio #toscana #photography #mormota
Turcsik István
Stratégiai tanácsadó