Óriásplakát (BB)

A márkaépítés egyik leghatékonyabb eszköze az óriásplakát. A vizuális kommunikáció jellegzetes eszköze, ami a tömör és könnyen megjegyezhető üzenetek legfontosabb hordozója. Új termék vagy márka bevezetéséhez, akciók, rendezvények, helyszínek népszerűsítéséhez az egyik legjobb marketing eszköz. Egy jól megtervezett óriásplakát nem csak mérete miatt lesz figyelemfelkeltő, hanem a megfelelő képi eszközökkel a sokszor villanásnyi benyomás is elegendő, hogy a kommunikációs üzenet célba érjen, ha a célcsoporthoz és az üzenethez illeszkedő helyekre kerülnek a reklámfelületek, amiről mi gondoskodunk. A forgalmasabb helyszíneken - pl. autópálya, bevásárlóközpont, Budapest főbb útvonalai mentén elhelyezett óriásplakátok sokkal hatékonyabbak és több emberhez érnek el, mint a kevésbé forgalmas helyszínekre kerülő plakátok. Egy óriásplakát mérete 12 m2 (5,04 m * 2,38 m), a reklámfelület bérlésének ára pedig nagyban függ annak helyétől és a kampány időszakától. A célközönség eléréséhez minimum egy havi megjelenést javaslunk, és érdemes figyelembe venni, hogy az óriásplakátok kihelyezése is 1-3 munkanapot vesz igénybe. Komplex szolgáltatási körünkbe tartozik az óriásplakátok tervezése, gyártásának és kihelyezésének megszervezése, tehát a teljes folyamatot ránk bízhatja az ötlettől egészen a megvalósulásig.

Ajánlatot kérek
Citylight plakát (CLP)

Közkedvelt outdoor eszköz a forgalmas csomópontokra, bevásárlóközpontokba, közterekre, metró peronokra, busz- és villamosmegállókba telepített citylight plakát. Tömegével érhetjük el vele a járókelőket és a dugóban araszolókat, az egyik legközvetlenebb hirdetési forma. Jól megtervezett kihelyezéssel akár napi többszázezer emberhez is eljuthat a hirdetés üzenete. A megállókban elhelyezett “világító plakátok” a járműre várakozás ideje alatt bővebb üzenetátadásra is alkalmasak, és járműreklámokkal kiegészítve igazán hatékonyan tudnak működni. Még nagyobb hatékonyságot érhetünk el vele, ha forgalmas útvonalak mentén nagy számban kerülnek ki a hirdetések. A beépített világítás nem csak igényes megjelenést kölcsönöz ennek a hirdetési formának, hanem arra is alkalmassá teszi, hogy üzenetei éjszaka is célba érjenek.

Ajánlatot kérek
Digitális Light Plakát (DLP)

A kifejezetten prémium kategóriájú reklámhordozó segítségével HD minőségben jeleníthetőek meg akár dinamikus hirdetések is. Látványos vizuális hatás érhető el a jellemzően plázákban elhelyezett stílusos, figyelemfelkeltő hirdetőeszközzel. Igényes kialakításának köszönhetően a modern, minőségi termékek, szolgáltatások népszerűsítésére az egyik legjobb választás.

Ajánlatot kérek
Utcabútor, nagy felületek

Az outdoor piac egyik legfontosabb eszköze az utcabútor (padok, buszmegállók stb.), amiknél az egyedi ötleteknek és a kreativitásnak szinte semmi sem szabhat határt. Mivel az utazók, járókelők általában sok időt töltenek a közelében, hosszabb üzenet ádadására is alkalmas, és kitűnő kiegészítője lehet a citylightnak vagy a megálló korlátreklámoknak. Szintén rendkívül sok emberhez ér el a nagy reklámfelület, ami méreteiből adódóan rendkívül figyelemfelkeltő és kiemelkedő hatással bír. Nagyszerű eszköze lehet pl. egy imidzskampánynak. A jellemzően forgalmas csomópontokon elhelyezett hatalmas reklámfelületek méreteiből adódóan nem csak a gyalogosokat, hanem az autósokat is megszólítja.

Ajánlatot kérek
Járműreklám

Mivel a tömegközlekedési eszközök meghatározott területen mozognak, a villamos, busz, HÉV, trolibusz oldalán elhelyezett hirdetések rendkívül hatékony hirdetési eszközök, ha egy bizonyos környéken élők, közlekedők elérése a cél. A mozgásban lévő hirdetések vonzzák a tekintetet, ugyanakkor az utasoknak a várakozás, fel- és leszállás során alkalmuk van közelebbről, több ideig is “kapcsolatba lépni” az üzenettel. A forgalmasabb útszakaszokon közlekedő járművek reklámjai pedig az autóban araszolókhoz is eljutnak. A hirdetés “mozgása” nem csak figyelemfelkeltő, hanem több helyszínre eljut, nagyobb területet fed le, így az elérése is nagyobb, mint egy statikus hordozófelületnek. Remek kiegészítője az óriásplakátnak, citylightoknak, utcabútoroknak.

Ajánlatot kérek
Megálló korlátreklám

Az busz- és villamosmegállókba telepített korlátreklámok szintén az outdoor eszközök fontos kellékei, segítségükkel mind az autósok, mind a gyalogosok, a tömegközlekedők figyelme felkelthető. Tömbösített telepítése miatt kreatív megoldásokra is alkalmas, amit érdemes kiaknázni. A kültérre tervezett, időjárásálló hirdetések hosszú távú kampány esetén működnek a leginkább költséghatékonyabb havidíjjal, ezért pl. a hirdető telephelye, irodája környékén, az oda vezető főbb útvonalak mentén elhelyezett imidzshirdetések elhelyezésére kifejezetten alkalmas.

Ajánlatot kérek
Metrókocsi reklám

A legnagyobb utasforgalmat bonyolító fővárosi tömegközlekedési eszköz a metró, így a szerelvényekben, peronokon, mozgólépcsőnél, aluljárókban elhelyezett reklámok a lehető legnagyobb célcsoportot tudják elérni. A mindennapi használat és várakozás miatt ráadásul több információ átadására alkalmas, részletesebb üzenet hordozója is lehet. Fontos kiegészítő eszközei lehetnek még a peronokon elhelyezett citylightok is. Izgalmas, figyelemfelkeltő kreatívokkal hirdetéseink megtörhetik az utazók szürke, hétköznapi reggeleit, eljuttatva hozzájuk üzenetünket.

Ajánlatot kérek
Mozgólépcsőreklám, balusztrád

A metróállomások mozgólépcsői között elhelyezett balusztrád hirdetések hatalmas célcsoporthoz jutnak el nap mint nap. A gumikapaszkodók között elhelyezett reklámfelület kitűnően alkalmazható márkaerősítésre és image építésre, főleg, ha egyéb közterületi hirdetési eszközökkel, citylight-tal, óriásplakáttal, járműreklámmal, utcabútorokkal egészítjük ki a kampányt. Használható a teljes balusztrád sáv egy kreatívként, de ismétlődő reklámok, vagy akár teljes történetek is elhelyezhetők rajta. Mozgólépcsők azonban a bevásárlóközpontokban is vannak, ahol szintén hatalmas az “utazóközönség”. Ezeken a helyeken a mozgólépcsők oldalára helyezhetünk ki hirdetést, ami rendkívül hatékony lehet, ha a helyszínre szabjuk, főleg, ha az értékesítés helye is a közelben van.

Ajánlatot kérek
Oszlop, hirdetőoszlop

A legnagyobb múltra visszatekintő kültéri hirdetési forma a ragasztott hirdetőoszlop, ami még ma is sikeresen alkalmazható eszköz. A kor igényeinek megfelelően már az éjszakai láthatóság is megoldott sok oszlopon koronavilágítással vagy belső világítással. Ez az outdoor eszköz is kiváló az autósok és a gyalogosok megszólítására is, de ahogy a többi köztéri hirdetésnél, itt is fontos a megfelelő helyszínek megválasztása. Tökéletes megoldás brandépítésre, image erősítésre. A leghatékonyabb észlelést a teljes felületet lefedő oszlopos hirdetéssel érhetjük el, hiszen így a közlekedők minden irányból látják hirdetésünket. A hirdetés több részből is állhat vízsszintes vagy függőleges felosztások mentén, de a leggyakoribb megoldás a 2-3 függőleges részből álló kreatív. Méret: átlagosan 340×280 cm (vágott méret)

Ajánlatot kérek
Kapcsolószekrény reklám

Költséghatékony hirdetési felület a fővárosban a kapcsolószekrény reklám. Leginkább a gyalogosokat megszólító hirdetési felület, de forgalmas útszakaszok mellett az autósokat is eléri. A fővárosban rengeteg helyszínen elérhető hirdetési felület óriásplakátokkal és citylightokkal igazán hatékony kampányeszköz.
Méret: B1-es plakát kerest, vagy teljes becsomagolás
70 x 100 cm-es (álló forma), amiből körben 3-3 cm takarás (ide a szélekre érdemi információ ne kerüljön), tehát a látható méret 64 x 94 cm.

Ajánlatot kérek
Épületháló

Az építési reklámháló a legnagyobb felületű kültéri reklám, rendkívül látványos megoldás, hiszen a forgalmas helyeken elhelyezett hatalmas felületek már messziről láthatóak, és emiatt jóval hosszabb ideig kerül az autóvezetők látóterébe. Hatalmas méretén kívül mozgó elemek, egyedi kreatívok megjelenítésével még inkább figyelemfelkeltő lehet, és kivilágítható felületek választása esetén éjszaka is elérhetjük vele célközönségünket. A rendkívüli méretei miatt ajánljuk, ha ki akarunk tűnni a kültéri hirdetések közül, hiszen sokszor igenis a méret a lényeg.

Ajánlatot kérek
Mobil, ambient eszközök

Nem túl ismert lehetőség, de talán éppen ebben rejlik a különlegessége a mozgó hirdetési eszközöknek (pl. reklámkerékpárok, Segwayreklámok, mobilóriásplakát, Lookbike, Quad Light stb.), melyekkel széles tömegekhez juttathatjuk el hirdetésünket, mégis személyes megszólítás is társulhat hozzá. A környezetbarát és fiatalos járművek előre meghatározott útvonalon, megadott állomások beiktatásával haladnak, szórólapokkal, reklámajándékokkal kiegészítve még hatékonyabban érik el a közönséget. Országos kampány esetén vidéki nagyvárosokban frekventált helyek beiktatásával kifejezetten jó eredményeket produkál, és figyelemfelkeltő kreatívok használatával biztos, hogy aki egyszer találkozik vele, másoknak is mesélni fog a mobil eszközökön reklámozott termékről, szolgáltatásról.

Ajánlatot kérek
arculat
Arculat, Design

Logó- és arculattervezés, megjelenés, imázs szervezetnek, cégnek, terméknek, szolgáltatásnak, eseménynek.

kiadvany
Kiadvány, Grafika

Újságok, prospektusok, könyvek, egyedi kiadványok, elektronikus és nyomtatott anyagok tervezése, tördelése, nyomdai előkészítése és kivitelezése.

online
Online

Webfejlesztés, honlaptervezés, social media management, online médiahirdetések, hírlevelek, hosting, support, mobil applikáció. Megrendelőink legegyedibb elképzeléseit a tervezéstől a kivitelezésig megvalósítjuk.

pr
Média, Reklám, Videó, PR

Médiavásárlás, médiamix összeállítás, közterületi, online és print hirdetések kezelése. Rádió és TV/videó spotok kivitelezése, terjesztése. Cégek, non-profit szervezetek számára egyedi, eseti, vagy hosszú távú, komplex PR szolgáltatás stratégiától a megvalósításig.

csomagolas
Csomagolás

Egyedi termékcsomagolás tervezése, logó és forma, koncepciótól a polckész termékig.

rendezveny
Rendezvények

Sajtóesemények, konferenciák, bemutatók, kiállítások, vagy kültéri események, fesztiválok. Kommunikáció, szervezés, helyszíntervezés, sajtókezelés, nyomonkövetés.